Számlázás

Nem feltétlenül kell külön erőforrást szánnia a számlázásra. Akárcsak az adóbevallást, a bérszámfejtést vagy a mérleg készítését, ezt is nyugodtan ránk bízhatja – azért, hogy az Ön erőforrásait ne a napi adminisztrációval kapcsolatos apróságok emésszék fel.

Számos ügyfelünk nem tart fenn külön a számlázással foglalkozó személyzetet, illetve nem költ számlázó szoftverre, vagy egyszerűen csak üzletpolitikai megfontolásból el akarja kerülni, hogy munkatársai tudomást szerezzenek arról, hogy mennyit számláz.

Mivel a lehető legkomplexebb szolgáltatást nyújtjuk az adóbevallás készítésétől a mérlegen át, akár a tőlünk igényelhető székhelyig, mi levesszük a válláról ezt a problémát is, és pontosan az Ön által megadott információk alapján kiállítjuk és eljuttatjuk ügyfeleihez a kimenő számláit. A megkönnyebbülés szinte azonnal érezhető lesz, miután egyszer és mindenkorra kipipálta teendői listáján ezt a jelentékeny „apróságot”.

Igény esetén hozzáférést biztosítunk az általunk kezelt számlázó rendszerhez, mely mindenben megfelel a magyar törvényi előírásoknak és az adóhivatal igényeinek, így ezt a teendőt saját kezűleg végezheti, de a mi eszközeinkkel. Ez a megoldás azért is előnyös, mert a mérleggel, adóbevallással stb. szemben támasztott formai követelmények mellett a magyar törvények azt is előírják, hogy a cégek az adóhivatal számára megfelelő számlázó rendszerrel állítsák ki a számláikat.

Az Önnek felkínált számlázó programunk a rendeletek szerint előírt formátumban tud export file-t adni az esetleges ellenőrzések alkalmával, ami nem csupán a magyarországi telephellyel rendelkező adóalanyoknak fontos, hanem minden magyar adószámmal rendelkező vállalat számára, még abban az esetben is, ha csak az ÁFA miatt jelentkezett be.

Mindez az Ön számára: egy komoly gonddal kevesebb!