Rólunk

Rólunk… ha többet keres, mint mérlegképes könyvelőt

Nyugalomra és biztonságra vágyik cége pénzügyei kapcsán? Soha többé nem kell félnie a NAV-tól, sem a helytelen adatok miatti rossz döntésektől! Könyvelés, számvitel, adótanácsadás és könyvvizsgálat: tízféle szolgáltatás egy helyen, túl azon, amit egy mérlegképes könyvelő nyújtani tud. Cégünk komplex számviteli és pénzügyi szolgáltatásai a profit maximalizálásában és az adó törvényes minimalizálásában segítik a felelősen gondolkodó vállalatvezetőket akár nemzetközi szinten is.

Miben nyújtunk mi többet? 15 év mérlegképes könyvelői és könyvvizsgálói tapasztalat alapján alakítottuk ki a hatékony és kényelmes könyvelésre, számvitelre és adótanácsadásra alapozó profilunkat, hogy Ön egy helyen megkapjon mindent, ami vállalata sikerét hosszú távon garantálni tudja, és soha ne legyen része „kellemetlen meglepetésekben”.

Határokon átnyúló gyakorlatunknak köszönhetően támogatni tudjuk Önt mind az anyavállalattal való hatékony együttműködésben, mind pedig a magyarországi kirendeltség vagy újonnan alapított társaság rövid és hosszú távú eredményességének biztosításában.

Több nyelven beszélő, mérlegképes könyvelő, adótanácsadó és könyvvizsgáló munkatársaink napi rendszeres kommunikációval folyamatosan segítik Önt bármilyen felmerülő kérdés esetén a hazai és nemzetközi számviteli és adóügyekben, bérszámfejtésben, adócsökkentésben és könyvvizsgálatban.

Ez azonban csak néhány kiemelt terület az összetett cégvezetési és üzleti tanácsadás terén, amit a ránk egyedülállóan jellemző integrált, a legújabb vállalatirányítási és könyvelési szoftverek által támogatott megközelítésnek köszönhetően nyújtani tudunk – hogy Ön a zavartalanul tudjon a saját szakterületével foglalkozni, és soha többé ne legyenek álmatlan éjszakái a vállalat pénzügyei miatt.

Miben nyújtunk többet, mint egy mérlegképes könyvelő?

Első számú prioritásunkként kezeljük a tulajdonos(ok), illetve a cégvezető nyugalmát és biztonságát a 100%-osan legális adócsökkentés, a pénzügy és a számvitel területén.

Folyamatosan naprakész adatokat kommunikálunk a vállalatvezetőknek az optimális döntések meghozatalához.

Mérlegképes könyvelő, bérszámfejtő, adótanácsadó, könyvvizsgáló és minden egyéb minőségünkben költséghatékony és gyors kiszolgálást biztosítunk annak köszönhetően, hogy rugalmasan az Ön igényeire tudjuk szabni a kivitelezési módszereinket.

Állandóan elérhetők vagyunk személyesen is, mert nálunk legalább 2 szakértő van 1 ügyfélhez rendelve. Emellett a világ bármely pontján, az irodáján kívül is éjjel-nappal hozzáférhet az Önt érdeklő információkhoz és adatokhoz online támogatásunknak köszönhetően.

Nemzetközi gyakorlatunknak köszönhetően bármilyen beszámolási struktúrában otthonosan mozgunk, és kiemelt erősségünk a határokon átnyúló kommunikáció.

Mérlegképes könyvelőink előrelátóan cselekvő, proaktív magatartással elébe mennek a határidőknek, hogy mindig maradjon idő további finomításra és az esetleges korrekciókra.

Az összes adókedvezményt, adócsökkentő tényezőt felkutatjuk, és komplex megközelítésben, minden adóra vonatkozóan kihasználjuk az Ön érdekében, figyelemmel az egyes adók egymásra hatására.

A legkülönbözőbb iparágakhoz tartozó, kis, közepes és nagyvállalatok számára is rendelkezünk értékes pénzügyi, munkaügyi és üzleti tanácsadással segíteni tudó, idegen nyelveken anyanyelvi szinten beszélő munkatársakkal, akikhez kiszervezheti vállalata pénzügyi osztályát.

Munkatársaink+

A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Gazdálkodástudományi Karán, Gazdálkodási szakon, valamint Vezetés-szervezés szakirányon szerzett közgazdász diplomát 1995-ben. 2000 óta mérlegképes könyvelő, 2012-től pedig a Magyar Könyvvizsgálói Kamara bejegyzett könyvvizsgálója. IFRS könyvvizsgálói minősítést 2015-ben szerzett.
Saját vállalkozása vezetése nyomán a „másik oldalról”, gyakorlati tapasztalatból is kiválóan ismeri a cégtulajdonosok, cégvezetők leggyakoribb problémáit és elvárásait. 1990 és 2002 között önállóan vezette bébiáruk (babakocsi, ruházat, bútor) gyártásával, forgalmazásával, exportjával és importjával foglalkozó cégét, a Fóka-Bébinagyker EC-t. Itt egyszerre volt könyvelő, tulajdonos, gyártásvezető, humán igazgató és marketinges.
Szakképzettsége mellett ennek a gyakorlati tapasztalatának is köszönhetően a saját bőrén tapasztalta, és jól tudja, hogy milyen problémákkal kell megküzdenie egy cégvezetőnek vagy tulajdonosnak: teljes komplexitásában, nem csupán a számvitel és az adózás oldaláról látja át a cégek működését.
Komplex tanácsadási szolgáltatásait még inkább megalapozza későbbi szakmai pályafutása. Ennek során 2002 és 2006 között könyvvizsgáló asszisztensként és vizsgálatvezetőként tevékenykedett a Moore Stephens Könyvvizsgáló és Adótanácsadó Kft-nél. 2006-ban ugyanitt elérte a partner (tulajdonostárs) státust, és bejegyzett könyvvizsgálóként tevékenykedett 2012-ig.
Ebben a tevékenységi körben feladatai közé tartozott az ügyfelekkel való kapcsolattartás, az auditok tervezése és kivitelezése, az auditasszisztensek koordinálása, valamint a cégen belüli minőségellenőrzés. Szintén a Moore Stephens kötelékében adótanácsadással foglalkozott hazai és nemzetközi ügyekben, gondoskodott a kapcsolattartásról a társaság nemzetközi irodáival, és rendszeresen részt vett a világszerte rendezett nemzetközi szakmai konferenciákon.
2012-től ismét saját cégét vezeti nagy sikerrel. Az MSCity Audit tulajdonosa, könyyvizsgálója és ügyvezetője. A fentebb leírt tevékenységi kör mellett itt IFRS szerinti szaktanácsadással és könyvvizsgálattal is foglalkozik.
Németül anyanyelvi szinten beszél, és B2 angol szakmai nyelvvizsgával rendelkezik.


A Dunaújvárosi Egyetem Gazdálkodás és menedzsment szakán szerzett közgazdász diplomát 2012-ben, mérlegképes könyvelői képzését 2016-ban kezdte meg.
2010 és 2016 között pénzügyi asszisztensként dolgozott az SSLD-Bálint Kft.-nél, ahol teljes körű vezetői támogatással, döntés-előkészítéssel és stratégiai tervezéssel is foglalkozott. Különleges szakmai szolgáltatásként ugyanitt költség- és adóoptimalizálási javaslatokkal támogatta a társaság kiemelt ügyfeleit.
2016-tól tehetségét és szakmai hozzáértését az MS City Auditnál kamatoztatja partnereink nagy hasznára. Könyvelő- és könyvvizsgáló-asszisztens minőségben könyveléssel, bérszámfejtéssel, adóbevallások és beszámolók készítésével foglalkozik, folyamatosan kapcsolatot tart az ügyfeleinkkel és az adóhivatallal, valamint könyvvizsgálati asszisztenciát biztosít.
A nemzetközi ügyintézésben és kapcsolattartásban felsőfokú angol nyelvvizsgájának is nagy hasznát veszi.


Az Általános Vállalkozási Főiskolán szerzett közgazdász diplomát vállalkozásszervezés szakirányon 2009-ben, majd pedig 2016-ban az International Business Schoolon végezte el a közgazdaság és vállalkozásfejlesztés mesterszakot.
A 2009 és 2016 közötti időszakban az Objektiv Vermögensberatung Kft. igazgatói asszisztense volt. Ebben a tevékenységi körben teljes körű vezetői támogatással, szakmai rendezvények lebonyolításával, nemzetközi konferenciák szervezésével foglalkozott.
Szerteágazó és a vállalati folyamatokat összefogó feladatai köré tartozott a prezentációk és oktatási anyagok készítése, a grafikai, tervezési és szerkesztési problémák megoldása, a szerződések ellenőrzése, nyilvántartása, valamint a hazai és külföldi ügyfelekkel és partnerekkel való kapcsolattartás.
2016 és 2017 között az ADAMS Creative Kft. sales & account menedzsere volt. Előbbi munkahelyéhez hasonlóan széles kitekintéssel marketingprojektek teljes körű lebonyolításával, árajánlatok kidolgozásával, nemzetközi ügyfelekkel és alvállalkozókkal való kapcsolattartással foglalkozott.
2017-ben az MS City Audit Kft.-nél ért révbe, ahol marketingasszisztens és irodavezető funkciókat tölt be. Rendszeresen és nagy sikerrel szervez és menedzsel online marketingkampányokat, közösségi felületeket kezel, PR-ral és az ügyfelekkel való kapcsolattartással foglalkozik, továbbá hatékonyan ellátja a napi adminisztratív feladatokat.
Középfokú nyelvvizsgával rendelkezik angol gazdasági szaknyelvből.


Szolgáltatások

Referenciák