Pénzügyi folyamatok

Termékeinek és/vagy szolgáltatásainak pénzbeli értékesítése, a munkavállalók, alvállalkozók és beszállítók kifizetése és a profitmegvalósítás érdekében az Ön vállalata számára is létfontosságú.

Mi a pénzügyi folyamatok és az üzleti terv megvalósításának minden pontján biztosítani tudjuk ehhez a szükséges eszközöket és a tapasztalt emberi erőforrást olyan alapvető feladatoktól kezdődően, mint a számlázás és kibocsátott számlák postázása, egészen a bonyolultabb adminisztratív teendőkig (pl. vevői és szállítói folyószámlák kezelése, fizetési felszólítások kiküldése, utalások rögzítése), amelyek egyébként Önt és kulcsembereit terhelnék feleslegesen.

Akárcsak az üzleti terv készítése, ez a szolgáltatásunk is fokozottan tekintettel van az egyedi igényekre, más szóval az Önök már létező menedzsmentrendszerébe épül be szervesen, és a vállalati folyamataikat eredményesen támogatja. Kinnlevőség-kezelésünk gondoskodik arról, hogy a tervezett készpénzáramlásban ne legyen fennakadás, másrészt folyamatosan figyeljük az Önökkel szemben támasztott követeléseket (szállítói és egyéb tartozások, munkabérek, járulék- és adókötelezettségek), hogy a vállalat számlamenedzsmentje mindkét oldalon naprakészen rendezett legyen.