Outsourcing

Önnek nem kell mindenhez értenie, se mindennel egy helyen foglalkoznia, hiszen sokkal megnyugtatóbb és gyorsabb megoldásokat biztosítunk az outsourcing szolgáltatásunk által!

A kiszervezés olyan folyamat, melynek során a vállalat egy arra szakosodott partnernek adja át valamelyik tevékenységi körét a saját hatékonyságának növelése érdekében. Kiváltó oka rendszerint a számviteli törvények által megengedett keretek közötti költségcsökkentés, illetve hatékonyságnövelés, egyszóval a pénzügyi statisztikák javítása a rugalmas szervezési megoldás által.

Újonnan alapított cég esetében rögtön felszabadítja az előnyös induláshoz szükséges kapacitást, a várható terjeszkedés és növekedés esetén pedig kimondottan szükséges lesz a szakszerű támogatás a számviteli törvények és hatékonysági szempontok alapján kezelt pénzügyi területen.

Számos rövid- és hosszú távú feladat, mint például a hazai és nemzetközi könyvelés, tulajdonosi jelentéskészítés, adózás, informatikai és/vagy számviteli rendszer bevezetése, a cég átalakulása stb. szintén megköveteli a hatékonyságát növelő és költségeit csökkentő, tapasztalt pénzügyi szakértő outsourcing alapú bevonását.