Oktatás

Napjaink tudás alapú gazdasága mellett a piac és az oktatási intézmények közötti összefüggés nem is lehet kérdéses. Habár a kulturális és tanügyi szektor nyilvánvalóan többről és másról is szól, mint üzleti tervről, pénzügyről és havi mérlegekről, versenyképes színvonalának biztosításához elengedhetetlen, hogy több más szektorhoz hasonlóan tevékenységének ez az oldala is optimálisan szervezett legyen.

Üzleti tervek készítésével, számvitellel és könyvelési szolgáltatásokkal foglalkozó szakemberekként legfőbb célunk az, hogy az összetett szempontok figyelembevételét igénylő oktatási területen kamatoztassuk nemzetközi viszonylatban is naprakész tudásunkat. Ennek érdekében innovatív, globális kitekintéssel tervezett megoldásokat, pénzügyi stratégiákat és üzleti terveket kínálunk a különféle tanintézmények számára, hogy közös munkák eredményeképpen anyagi szempontból is jövedelmezőbbé és így hosszú távon fenntarthatóvá tegyük működésüket.

Szakértői konzultációnk része nem csupán a pénzügyi tanácsadás és az üzleti tervek összeállításában nyújtott segítség, hanem mindenekelőtt a pályázati támogatások megszerzéséhez felkínált tanácsadásunk. Ezáltal lehetőség nyílik arra, hogy az általunk javasolt és az Ön számára biztosított, hazai és nemzetközi anyagi forrásokkal az intézményében átadott tudástőkét a szó szorosabb értelmében vett tőkével, a pénzügyivel támogassa a minél sikeresebb munkavégzés érdekében.

Mi minden önmagunk iránti szakmai elfogultság nélkül tudatában vagyunk annak, hogy az oktatási szektor az egyéb gazdasági ágazatokhoz képest különleges státusban van, hiszen kulturális értékeket, szellemi javakat fogalmazó szektor gyanánt nem csupán – és lehet, hogy nem is elsősorban – hozzánk hasonló, specifikus szakértelemmel rendelkező pénzügyi szakértőket, pontos kimutatásokat, mérlegeket és hosszú távra szóló, hatékony üzleti terveket igényel sajátos céljának eléréséhez.

Ugyanakkor azonban biztosak vagyunk abban is, hogy az Ön intézetének távlati fenntartásában, a színvonalas működéshez szükséges anyagi fedezet előteremtésében jelentősen profitálhat a pénzügyekkel, könyveléssel és üzleti tervek készítésével kapcsolatos tudásunkból. Az Önök tanintézménye iránt elkötelezett tanácsadókként arra törekszünk, hogy közös kutatásaikhoz, oktatási tevékenységükhöz minél több pénzt szerezzünk, mind az állami költségvetési forrásokból, mind pedig európai uniós támogatásokból. Meggyőződésünk, hogy – legalábbis részben – ezen a folyamatos pénzügyi támogatáson is múlik a hazai oktatás minősége és jövője: ebben szeretnénk a hazai minőségi oktatást segíteni.