Munkaügyi szabályzatok / cafeteria szabályzatok

Az alkalmazottai és az Ön jogait és kötelezettségeit megállapító szabályzat megléte az áttekinthetőség érdekében, illetve hivatkozási alapként is feltétele a jól működő vállalatvezetésnek. A legtöbb esetben azonban a vezetői túlterheltség miatt a gyakorlatban elmarad ennek a feladatnak a teljesítése, amely a rendezett munkaügyi állapotok fenntartásához elengedhetetlen.

Ezen a ponton sietünk segítségére ügyfeleinknek az egyedi esetre szabott, méltányos és a munkáltató számára előnyös szabályzatok kidolgozásával, amelyek hatékonyabbá és átláthatóbbá teszik a cégen belüli folyamatokat. Ennek érdekében felmérjük az Ön cége jelenlegi működését, kritikusan átvizsgáljuk és véleményezzük a jelenlegi munkaügyi szabályzatát, és rendezett munkaadó-alkalmazott viszony biztosítunk (pl. Felelősségre Vonási Szabályzat, Költségtérítési Szabályzat, Munka- és Pihenőidő-szabályzat, Személygépkocsi-használati Szabályzat, Szervezeti és Működési Szabályzat, Bérszabályzat).

Bérszámfejtéssel és munkaüggyel kapcsolatos konzultációnknak köszönhetően az Ön cége szabályos és rendezett működés mellett egyben hatékonyabb is lesz!