Munkaügyi nyilvántartás

A bérszámfejtéssel és a rokon területekkel kapcsolatos adminisztráció megkönnyítése nyomán Ön is megkönnyebbülést fog tapasztalni. Annak köszönhetően lehetséges ez, hogy mi rendelkezünk az eszközökkel – tapasztalt emberi erőforrással és számítógépes programokkal –, amelyek segítségével tisztánlátás érhető el ezen a zűrzavaros és veszélyes területen.

Így a munkaköri kérdésekre és a bérszámfejtésre vonatkozó ügyek intézése csak látszólag marad továbbra is Önöknél, mert segítségünkkel egy olyan átfogó stratégiát alakíthat ki ezek kezelésére, amely folyamatos támogatásunknak köszönhetően is megbízhatóan működik.

Emellett mi magunk többféle bontásban vezetjük a szükséges nyilvántartásokat, elkészítjük a kötelezően szükséges és az Ön által kért különleges statisztikákat, ellátjuk a munkaviszonyok körüli adminisztratív teendőket, ellenőrizzük a szabadságokat, és hiánytalan bérszámfejtést biztosítunk.

És még valami, ami az elfoglalt, de a frissülő adatokat és a rendezett vállalatműködést elengedhetetlen követelménynek tekintő vezetők óriási hasznára lesz. A bérszámfejtés mellett rendszerezzük az egyes munkavállalókkal kapcsolatos információkat, és vezetjük azokat a nyilvántartásokat, amiket a jogszabályok előírnak, és amelyek a vezetők információigényeinek eleget tesznek. Az általunk vagy segítségünkkel felépített rendszer könnyen kezelhető, és ellenőrzéskor a hatóság minden igényét kielégíti.