Könyvelés

Cégvezetőként szinte lehetetlen nyomon követni az aktuális adó- és járulékfajtákat, illetve betartani a bevallási és fizetési határidőket. A legtöbb cégvezetőnek erre nincs is ideje vagy hozzáértése, így a szükséges információk hiányában sokan félnek az adóhivataltól, valamint a helytelen adatok miatti rossz döntéshozataltól.

Komplex és teljes körű szolgáltatásunkkal levesszük a terhet a válláról, időt és energiát szabadítunk fel, ezáltal biztosítjuk az Ön nyugalmát és cége biztonságát.

Folyamatosan állunk rendelkezésére könyvelési kérdésekben, hogy Ön mindeközben cége tevékenységére koncentrálhasson. Minden ügyfelünk részére 2 könyvelőt biztosítunk, hogy felmerülő kérdéseire a lehető leghamarabb választ kapjon.

Az induló vállalkozásokat cégalapítás előtti tanácsadással segítjük, melynek során segítünk kiválasztani a tevékenységi kör és a cégvezető számára legoptimálisabb vállalkozási formát, majd közösen kialakítjuk a kezdő vállalkozás könyvelési rendszerét is.

Meglévő vállalkozások számára segítünk a jelenlegi könyvelési rendszer optimalizálásában.

Korszerű és személyre szabott szolgáltatatásunk kivitelezési módjában mindig az ügyfeleinknek legmegfelelőbb megoldást keressük, az adó, pénzügy és számvitel területén túl  egyaránt: a költséghatékony és gyorsabb kiszolgálás érdekében együttműködve döntjük el, milyen formában segítsük Önt szolgáltatásunkkal: online, személyesen, távmunkában, telephelyünkön, komplex vagy csak részfeladatok ellátásával.

A bevallási határidőket nemcsak betartjuk, hanem idő előtt teljesítjük, így lehetőséget adunk Önnek is az esetleges korrekcióra.

15 éves szakmai tapasztalatunk során szerteágazó nemzetközi kapcsolatokat építettünk ki, így állunk rendelkezésére külföldi terjeszkedés során is, angol és német nyelven egyaránt.

Könyvelési szolgáltatásunk:

  • kezeljük számláit, bizonylatait, házi pénztárát
  • elkészítjük és benyújtjuk az adó- és egyéb bevallásokat, éves beszámolókat
  • elvégezzük a havi és éves zárásokat
  • felkészítjük cégét a könyvvizsgálatra
  • elvégezzük az online pénztárgéppel kapcsolatos adminisztratív teendőket
  • elkészítjük az Ön igényeire szabott havi menedzsment jelentéseket
  • online számlázást biztosítunk

 

ONLINE KÖNYVELÉS

Tudjuk, hogy a jelenlegi piaci helyzetben az jut versenyelőnyhöz, aki a folyamatos változásokra a lehető leggyorsabban reagál, így mi is ezt tartjuk szem előtt: korunk igényeihez igazodva lehetőséget nyújtunk az online könyvelésre is.

Lehetővé tesszük a papírmentes információáramlást, melynek során Ön az interneten tudja fel- és letölteni a szükséges anyagait online szerverünk segítségével, mely nemcsak biztonságos, hanem egyszerű, gyors és környezetbarát tárolást tesz lehetővé.

Így Ön a nap 24 órájában, a hét minden napján, a világ bármely pontján nemcsak elküldheti könyvelési anyagait, hanem hozzá is férhet a szükséges információkhoz, kimutatásokhoz, sőt, az online szerverünkön rendezett, átlátható struktúrákban visszamenőleg is visszakeresheti azokat.

Online könyvelésünkkel az információk akkor is könnyedén rendelkezésére állnak, amikor Ön éppen irodán kívül tartózkodik, így sosem okozhat gondot, hogy időben adatot szolgáltasson pl. a tulajdonosnak, a hitelező banknak vagy az adóhivatalnak.