IFRS beszámoló készítése

A számviteli törvény az egyes gazdálkodók számára kötelezően előírja, másoknak lehetőséget ad arra, hogy beszámolási kötelezettségüknek a magyar számviteli szabályok helyett a Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok (IFRS) szerint tegyenek eleget.

Az IFRS-ek nemzetközileg elfogadott standardok, így vitathatatlanul előnyt jelent egy cégnek, ha IFRS szerinti beszámolóval rendelkezik, hiszen ezeket a külföldi tulajdonosok, befektetők és üzleti felek jobban tudják értelmezni.

Egy IFRS beszámoló összeállítása jelentősen más szemléletet, sok munkát és naprakész információkat igényel, mivel maguk a Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok és a speciálisan hozzájuk kapcsolódó adószabályok is folyamatosan változnak.

A bizonytalanságok és ebből eredő kockázatok kiküszöbölésére és a hiányzó erőforrások biztosítására felelősséggel ajánljuk az IFRS szerinti beszámoló készítési szolgáltatásunkat, mely során biztosítjuk Önnek, hogy Társasága a szükséges határidőre, az előírásoknak mindenben megfelelő IFRS szerinti beszámolóval fog rendelkezni. Így biztos lehet benne, hogy az általunk összeállított beszámoló minden, a Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok által előírt szükséges információt tartalmazni fog, és megbízható, valós összképet fog mutatni cégének teljesítményéről és pénzügyi helyzetéről. Munkatársaink, akik között több nyelven beszélő, IFRS minősítéssel rendelkező könyvvizsgáló is van, leveszik a válláról a terhet cége és annak anyavállalata könyvvizsgálójával történő kommunikációban is.